Intr-un alt timp..

c6bf5045e6bda3e2b1662c84896ab5f2-001.jpg

Mi se pare cumva ca traiesc intr-un alt timp. Ca pot, fara rezerve sau greutati sa ma eliberez, in orice moment, de scurgerea ireversibila pe care o are. De orice emotie care, neinsemnata atunci, poate sa devina atat de vie in final. De momentul prezent pe care,  fizic, nu-l pot combate, dar pe care il pot abandona fara regrete in urma..

Gasesc cu greutate franturi din mine in alti oameni. In alte trupuri straine sau mai putin cunoscute. Si in ei, aceeasi dorinta morbida de a se dispersa, chiar, de viata. De tot ce insemna, chinuitoare, posibila regasire cu sinele lor. O conditie neinteleasa, dar care devine utila. O incercare continua de a deveni plini, incarcati de sentimente traite, insusite, de emotii care le stau marturie pe chipuri. Goi si impliniti doar de o perceptie clara a ceea ce ar trebui ca sa fie. Vii si absenti dintr-un timp prezentat doar ca o inchipuire traita..

Mi-e greu sa distantez perceptia de trairea sincera, libera, nesubjugata a sinelui. Mi-e greu sa-l robesc, sa-i definitivez un „acum” si un „atunci”. Ël poate si vrea sa se simta puternic si liber. Sa vina, sa plece. Sa nu insemne neaparat un „ceva”, sa nu se intrebe nimicuri. Sa fie cand poate, numai cand simte ca reuseste SA FIE. Sa nu se gandeasca.

Sa fie captiv intr-un Prezent nedefinit de perceptii umane..

Reclame

2 gânduri despre „Intr-un alt timp..

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s