Un bun si un frumos..

…in care am ajuns azi sa cred.

b97ef46859e8ae50ea15cd63ce4c5aac

Si ninge in suflet. E calma si totodata naiva. Se rascoleste ca mai apoi sa adie in vantul geros de decembrie. Se lasa usor, ca nevazuta, pe oameni. Dispare la fel de tacuta, incalzita de insufletirea pe care o intalneste in drum. Absurd, insa fidel..

Ninge cu hotarare adormita de frigul din jur. De tot ce raceste si indeparteaza, in lipsa de sentimente umane, indiferenta absurda a iernii.

Ninge cu ger jucaus, cu zambet naiv de copil proaspat iesit la sanius. Cu inima blanda, cu dor de bunici, cu resemnarea cu care prezentul devine, nemijlocit, un pansament pentru suflet. O traiectorie blanda in care,intr-un final, te regasesti.

De azi, ninge doar pentru ca am incetat sa mai cer. 🙂

 

 

Reclame

21 de gânduri despre „Un bun si un frumos..

 1. sa ceri vine dintr-o preferinta si inseamna sa introduci in lume o diferenta, o diferenta ce poate fi dureroasa, insa ninsoarea acopera totul, toate diferentele, toate determinatiile, neramanand decat sa ne acoperim cu visul alb al iernii…:) e frumos ce ai scris tu:)

 2. Suflet definit prin anotimpuri. Suflet definit prin simtiri. Suflet detasat de noi, independent de anotimpurile si trairile noastre fizice. Cand sunt in armonie, se naste iubirea.
  Frumos aici! 🙂

   • Scrii atat de frumos aici pe blog. Ideile tale s-au nascut nu doar din creativitate, ci si dintr-o ratacire a sufletului tau; era necesar ca aceste cuvinte sa-si faca loc la suprafata. Acopera ele, oare, trairile tale? Singuratatea a ajuns muza noastra.

    • Nici pe departe, nu sunt acoperite. Sunt doar franturi imaginate, de multe ori prea putin reale. Cam in asta si consta frumusetea…
     Si da, esti singur mereu in fata foii, chiar daca in viata reala iubesti. Nu pot merge impreuna nicicum. Sau cel putin, nu pentru mine.. 🙂

 3. M-am referit la pagina ta prin comparatie cu pagina mea. Ai reusit sa te exprimi usor pt cititor. La mine au de facut multe manevre pana ajung sa citeasca. Am pornit greoi si invat de la altii.. Multumesc

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s