Esti viu..

47148e0ccd17046143e7d3600f56c086

…ca inceputul unei zile fara ganduri ce se compune incet, ghidata atent de pendula unui ceasornic. Se sorb cefele si se oranduiesc, cu grija, asternuturi. Se deschide un drum, ori se abandoneaza, fara prea multa truda, altul. Se porneste, tot timpul, de la nimic si se ajunge, fara sa vrei, la impasuri.

Lucrurile ajung sa se complice treptat. Te fac sa te simti marginit. Incep sa nu te mai poarta niciunde. Sa fii prins ca intr-un labirint, cu o teama adanca de-a mai privi deschis, catre lume..

Pana te prinzi.. ca tot soiul acesta de ganduri si de framantari nu au nimic in comun cu „rostul” vietii. N-o fac ca sa fie mai vie. N-o animeaza ci chiar dimpotriva, o uratesc. Ajungi, in zadar, ca sa preiei idealuri si greutati ce nu-ti apartin..

Esti viu cand hotarasti sa le inlaturi. Cand nu ceri nimic, pentru ca stii ca poti sa ai totul, de unul singur. Cand poti sa-ti lasi cu incredere linistea sa te poarte oriunde. Cand nu ti-o mai poate lua ori tulbura, nimeni.

Esti viu.. cand fiecare particula de lumina strabate prin tine dorul de-a fi, desenandu-l intens, intr-un cadru monocromatic si vested. Reflecta doar ce iti trece prin suflet:..Atat de multa speranta ce reinvie, continuu!  🙂

Anunțuri

2 gânduri despre „Esti viu..

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s