If you have chemistry, you only need one other thing: timing. But timing’s a bitch..

ad14b5f058849dee10b70c10b6a091e9
Privi lenes in incaperea inundata de fum si ofta. Nu-i venise inca mancarea, iar cafeaua i se racise de la atata amestecat inutil, in incercarea de a o potrivi la gust. Il astepta de ceva timp, privind linistita spre agitatia din jur si incercand sa se sustraga privirilor ce ii acaparasera silueta feminina, in toata desavarsirea sa. Chipul proaspat fardat, cu ochi mari, negri, era de o incantare iesita din comun. Doar cateva urme de ruj ramasesera intacte, restul risipindu-se pe tigarea abandonata in scrumiera de pe masa. Agitatia o curprinse treptat: trecuse mai bine de un sfert de ceas, iar chipul lui, de negasit! Nu vroi sa se impacienteze, gasind ca ragazul pe care i-l daduse o ajuta sa-si puna gandurile in ordine. Avea sa-i spuna multe..
Chelneru se intoarse, de data aceasta mai retinut. Probabil situatia i se paruse si lui nepotrivita, intrucat ii oferise o masa pentru doi, iar rezervarea se facuse cu cateva zile in urma. Fusese lasata singura cu gandurile in deriva. Isi imagina statura lui potrivita in usa de la intrare si zambi potolit, incercand sa-si ascunda incantarea de pe chip. Nu-i fu greu, caci enervarea pe care o simti cand se gandi la situatia in care fusese pusa, o motiva pe deplin. Si nu era nici prima data cand se gasea straina de iubirea lui.
Termina mancarea in graba si-si aprinse subit alta tigare. O fuma si pe aceasta la fel de absenta, cu atentia indreptata spre intrarea restaurantului. Isi aminti cat de nepotrivita ii parea lui postura de fumatoare inraita ce-o calma atat de mult. Zambi dezamagita. Nu mai suporta gandul si iesi, lasand in urma ei un miros placut si o parere de rau pentru cele petrecute. Afara se lasase intunericul si nu distingeai decat lumina modesta a felinarelor ascunse dupa frunzele copacilor. Isi facu drum pe trotuarul ud, lasandu-se ghidata de lumina superficiala a becurilor. Ii era dor de o privire calda, potrivita, venita inadins sa-i potoleasca mahnirea ce o cuprinse instictiv. Si-ar fi dorit sa nu se simta singura!
Fu intampinata de un gest marunt. Un chip frumos si bland ii intalni privirea trista.
-Am intarziat, stiu..raspunse el cu capul in pamant.
Dar ea-i zambi, intelegand ca nu-i chiar vina lui. Se aflau din nou in contratimp.

Anunțuri

9 gânduri despre „If you have chemistry, you only need one other thing: timing. But timing’s a bitch..

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s