Despre oameni..

511e07ba4640aa31ce5b01880473e93c
Hai sa lasam sentimente, culori si peisaje deoparte si sa vorbim despre oameni, caci ei dau insemnatate celor dintai. Sa vorbim despre toate categoriile care exista ar fi prea mult si dificil de priceput. Vorbim de ce am cunoscut..
Sunt oameni calzi si oameni reci de care te lovesti in treacat. Multi dintre ei raman ceva mai mult.  Ii  ierti, ii intelegi si ii vrei in continuare alaturi. Pe ceilalti, insa, ii lasi sa plece. Nu-i cunosteai, nu te intelegeau si nu aveai de ce sa speri la si mai mult.
Pe multi ii intalnesti din intamplare, in plina strada. Iti zambesc cald si te inveselesc cu cateva vorbe primitoare. Prezenta lor e trecatoare si uiti de ei la fel de repede de cum i-ai cunoscut.
Apoi vin cei care se incapataneaza sa ramana ceva mai mult. Sunt cei pe care ai vrut sa ii alungi si n-ai putut. Ti-au dat o lectie si te-au lasat plangand. Ai depasit si impostazele de genu, te-ai amuzat, ti-ai zis razand: Cat de naiva s-adormita sunt!
De acum incolo iti va fi mai simplu, caci vei analiza intentiile lor ascunse. Te vei gandi, la fel, razand, ca nu mai esti de mult naiva sa stai si sa asculti la tot ce-ti spun. Ai invatat sa te cunosti chiar daca ti-a luat ceva mai mult. De ochi frumosi si vorbe dulci e lumea plina.
Si-apoi, vor mai veni. E important sa intelegi ca tu-i alegi pe cei care raman. S-ar fi bine sa merite! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s