Am continuat..(part 2)

1fa04-dans-in-ploaie

Dar raspunsul intarzia sa apara…Se trezi singura in odaie, in caldura apasatoare si fumul de tigare stinsa, care arde mocnit in scrumiera si refuza sa se stinga. Privi in treacat si descoperi acelasi asternut, plin de scrum si uitat inadins. Enervata de un gand, se apropie de geamul rece. Observa cu greu afara o faptura mirata de intorsatura pe care o luase vremea si o invidie subit. Ce bine trebuie sa fie afara si ce bine ar fi mers o tigare..asa..fumata superficial, deloc in graba.

El nu-i lasase. Luase cu el pachetul si intreaga ei detasare. Il amuza cumplit si ii facea mereu placere sa o necajeasca. Linistea ce se asternuse peste oras o gasi ingandurata. Suvoaie de ploaie alunecau in graba pe geam, iar racoarea patrundea in odaia sufocata de fum si visare. Iesi afara, dar se intoarse repede de cum simti raceala stropilor de ploaie. Odaia o gasi la fel, mai rece de cum o lasase. Lipsea doar el..o figura calda, atat de draga.

Indoiala ii fu curmata de un mesaj: Te astept in fata!! Am o surpriza pentru tine! Hai nu fii curioasa, nu mai sta atat pe ganduri si coboara odata! Cum oare, te intrebi?! Asa cum esti..mereu frumoasa..

…si nu ne oprim aici…

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s