E o joaca…si ma amuz.(part 1)

-De ce zambesti?!

Il privea mirata si nu intelegea. Cand a avut timp sa isi schimbe atat de mult atitudinea fata de ea?

-Te admir. Imi place cum tragi usor cate un fum din tigara. Se stinge si tu nu apuci sa o termini. Ai uitat-o in scrumiera la cat de distrata esti..E ceva la tine. Ceva ce ma chinui sa inteleg de multi timp. Un zambet straniu..ma atrage ingrozitor.

-Imi poti imprumuta alta, daca doresti. E muult prea tare si oricum sfarseste prin a se stinge. Inca un fum iar tu..esti incredibil de enervant. Si incerca, in zadar, sa o stinga si pe aceea. El o privea razand, amuzandu-se cumplit de lipsa ei de pricepere. E doar o tigare la urma urmei..

-Ti se pare greu de inteles? Fumez pentru ca imi face bine, ma relaxeaza si timpul trece usor. In plus..si vrand sa ii spuna si altele..tigara cazu pe jos si se imprastie pe cearceaful alb. Ar fi vrut sa o ridice rapid, dar privirea lui o zapaci. O privea cu multa caldura..si nu vru decat sa i se arunce in brate. Isi aminti insa ca o suparase cu o zi inainte..Se razgandi.

-Poti strange aici. Ma supara scrumul asta imprastiat..A si…facu o pauza. Zambi. Ziceai ca te grabesti si ca nu stai..prea mult. Se apropie de geam si privi cum se scurgeau picaturile greoie de ploaie. Afara, intuneric si agitatie pe trotuar. Fireste, trecatorii au fost, si ei, surprinsi de ploaia inceputa pe neasteptate. 

-Te conduc?!

…va urma…Imagine

Reclame

Un gând despre „E o joaca…si ma amuz.(part 1)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s