P.S. Ti s-a racit cafeaua

cesti-de-cafeaTi-a zambit de dimineata. S-a chinuit, printre asternuturi sifonate si perne sa te priveasca asa, autentica, dezbracata de vesminte si inhibitii. Mai apoi, a disparut. A vrut, pesemne, sa te surprinda cu o cafea potrivita la gust. A uitat-o pe pat, nu departe de privirea ta somnoroasa si a plecat. Ai descoperit-o mult mai tarziu, cand se racise deja. Ai sorbit-o cu multa pofta si te-a dezmeticit raceala ei in aparenta, atat de cunoscuta. Candva iti placea..
Iar tie iti plac atat de multe lucruri. Iti place sa privesti o floare si sa ii descoperi, in naivitatea ei, amestecul de culori. Le potrivesti, razand, tinutelor de vara. Apoi iti muti privirea la un copil, aparut din senin in calea ta. Ii admiri insufletirea, zambetul strengar si naivitatea cu care se bucura in jocul sau. Musca cu pofta dintr-o ciocolata pe jumatate topita.
Te asezi si astepti. Ti-ai comandat inca o cafea, de data aceasta, banala. Barmanul a venit in graba, te-a privit superficial si ti-a zambit distrat. Ti-a asezat neglijent cafeaua si te-a lasat asa, intrebandu-te ce gust are. Aveai sa afli mai apoi, dupa ce ai gustat din amar..
Te-ai intors in camera goala si te-ai lasat sa aluneci usor printre aceleasi cearceafuri racoroase. Nici urma de cafea. Nu l-ai lasat sa-ti mai zambeasca si nici sa te mai trezeasca cu noaptea-n cap. De acum incolo, o vei bea mai tot timpul in graba, fierbinte, fara intentia de a o lasa sa se raceasca..pe pat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s