Pentru un cer nesfarsit de albastru,de ce exista nori?

Aripi de femeie

 

Ma cuprinde o infiorare in intreg corpul. Si nu ma gandesc la nimic. Sa tot fie o caldura racoroasa..si o numesc asa pentru ca sunt abia 22 de grade in incapere. Ai crede chiar ca sta sa ploua, dar nu sunt inca semne vizibile. Atat de multa liniste..

Si nu fac niciun efort, desi, prin minte imi trec nenumarate tablouri, cu aparent nicio legatura intre ele. Vad valurile marii cum se lovesc de malul cu nisip proaspat-nivelat, ca pentru turisti, si multa forfota in jur. Fireste,sunt in Eforie Nord. Nici chiar irisului nu i se poate potrivi o culoare a marii ca aceea pe care eu o percep. Valuri lovite de tarm si pescaruri molatici, obositi si ei de atatea zboruri fara succes. Imi zambesc multi trecatori si ma intreaba in graba, nimicuri. Despre cum va fi weekendul la malul marii,dar si mai superficiali: Nu stii vreun loc unde sa bem ceva?Nu sunt de prin partea locului..Le raspund cu un suras: Nici eu..

Cum as putea sti? Peste tot, marea e aceeasi si totusi altfel. Pastreaza in aparenta o simplitate pe care o regasesti distincta in orice zona ai ajunge, cu maluri  inundate de voiciunea ei.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s